2-Day Masterclass Cosmetic Cannula & Artistic Facial Transformation

22nd – 23rd October 2022

    Course Overview

    Modern and
    cutting-edge approach
    for training programmes.

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

    2-Day Masterclass Cosmetic Cannula
    & Artistic Facial Transformation

    22nd - 23rd October 2022, Illinois

    $10,000 Per Delegate
    Register below to find out more information.
    2-Day Masterclass

    Course Leaders

    • Zack Ally
      Course Leader

    • Zack Ally
    • Dr Adams
      Course Leader

    • Dr Adams
    2-Day Masterclass

    Daily Schedule

    9:00 am

    ( 3 Hours )

    Introduction/Theory
    Face analysis - Rejuvenation vs Structural Enhancements
    Cannula vs Needle (Pros/Cons)
    Microcannula Insertion Techniques
    Tissues Layers, Planes, Retaining Ligaments
    Temple Hollowing Correction
    Supra-Orbital/Filler Brow Lift
    Forehead and Glabellar Filling
    Mid-Facial Rejuvenation with Cannula
    Cheek Contouring with Cannula
    Q&A

    12:00 pm

    ( 30 Minutes )

    Lunch

    12:30 pm 

    ( 4 Hours 30 Minutes )

    Practical Stations/Hands-on

    17:00 pm

    Close

    9:00 am

    ( 30 Minutes )

    Registration

    9:30 am

    ( 45 Minutes )

    Face analysis - Anatomic/Artistic/Expressive

    9:45 am 

    ( 15 Minutes )

    Face proportions - Angles, Planes & PHI Ratio’s

    10:00 am

    ( 15 Minutes )

    Face types & morphology

    10:15 am

    ( 15 Minutes )

    Technical vs Artistic injecting

    10:30 am

    ( 15 Minutes )

    Injection techniques, instruments and where to use them

    10:45 am

    ( 15 Minutes )

    Break

    11:00 am

    ( 1 Hour )

    Facial aesthetic concepts

     – Masculinisation/Virilization

    – Feminisation/Beautification

    – Profile Harmonisation

    – Structual Rejuvenation 

    12:00 pm

    ( 1 Hour )

    Lunch

    13:00 pm

    ( 3 Hours 30 Minutes )

    Practical session on live models

    16:30 pm

    ( 30 Minutes )

    Q&A

    17:00 pm

    Close
    2-Day Masterclass

    Location

    Aesthetica by Dr. Adam

    924 W Madison St, Chicago, IL 60607, United States

    Course Registration









      Back
      ×

      WhatsApp Chat

      Click on below logo to chat on WhatsApp

      ×